Esküvőnk és a körülötte történtek
Budapest, Szokolya
(2017. május 27.)

Ezt a vázlatos beszámolót a közeljövőben bővíteni fogom.

2015 júniusa óta ismerem Julit, ősztől kezdtem udvarolni neki, és 2016 augusztusában jegyeztük el egymást. Most pedig, alig két év elteltével eljött az esküvő napja! Mivel a lagzi Szokolyán, vagyis a Börzsönyben zajlott, szépen beiktathatom a képek javát a túrahonlapra... Nagyszerű, kedves társamnak, drága feleségemnek köszönök minden testi-lelki jót, és igyekszem minden erőmből viszonozni is. Remélem, Isten segedelmével lesz még sok szép napunk és túránk együtt!

Saját képeim

Kelemen Krisztina képei

Jegyesfotózásra a lakóhelyünkhöz közeli Filozófusok kertjét szemeltük ki. Simogatóan szép időt adott az Isten, és mi is jól éreztük magunkat.

Saját képeim

Kelemen Krisztina képei

A polgári szertartást a XII. kerületi önkormányzat hivatalos házasságkötő helyén, a Barabás Villában tartottuk.

Az egyházi esküvő az Erdélyi Gyülekezet ingatlanán, a Reménység Szigetén kezdődött délután kettőkor, és körülbelül négyig tartott. Nagyon sokan eljöttek, a rokonokon kívül gyülekezeti tagok, volt iskolatársak, kollégák, távolabbi ismerősök, diákok - mindegyiküknek itt is köszönjük, hogy részt vettek életünk e jeles napján.

Kollok Alajos képei

A kreatív fotózást és a lakodalmat a Szokolyához tartozó, de Kóspallaghoz közelebb eső Tóvik Vendégházban tartottuk. Ide busz szállította a vendégek egy részét, mások személyautóval jöttek. A helyszínen és a környéken szállás várta a reggelig maradókat. Finom langyos éjszakánk volt, gyönyörű keretbe vonva ezt az istenáldotta napot.

Saját képeim